Çaycuma Belediyesinden Halk Müziği Konseri

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun “Sazımız sözümüz türkülerimiz” adlı konseri gerçekleşti.
   Sunuculuğunu İbrahim Erman ve Şengül Tezgel’in yaptığı, Şef Ertuğrul Karabulut yönetimindeki Türk Halk Müziği Topluluğu’nun konseri Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.
Konsere Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Çaycuma ADD Başkanı Şeref Köktürk, BEDAŞ eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
   Koro ve solo 21 eser seslendiren topluluk büyük beğeniyle dinlendi.
   Konser bitiminde Şef Ertuğrul Karabulut yaptığı konuşmada, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize kazandırdığı onca kutsal değer arasında çok önemli olanı demokrasidir. Demokrasilerde vazgeçilmez olan seçimlerdir. Yakın bir zamanda ülkemiz seçim geçirdi. 20 yıl Belediye Başkanlığı yapmış bir babanın oğlu sayın Bülent Kantarcı ağabeyime kolaylıklar diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Görevler layık olduğu şekilde yapılırlar. Hizmet işi gerçekten zor. Kendisini yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum.”dedi.
   Sahneye davet edilen Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “Ağızlarına ve ellerine sağlık. İnşallah burada bir konservatuar kurarız da hocamız da onun başına geçer. Çaycumalılar medeni, şehirli ve sanata değer veren insanlardır. Bu buraya olan yoğun katılımdan belli olmaktadır. Bu müzik ziyafetini bize yaz kış, gece gündüz demeden çalışarak üst düzey kalitede bizlere sunan değerli topluluğumuza, başta Ayşen hanım olmak üzere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
   Başkan Kantarcı, topluluk başkanı Ayşen Köktürk ve Şef Ertuğrul Karabulut’a çiçek takdim etti.